Jouw tuin is onze passie!

Wij zijn een enthousiast, ambitieus familiebedrijf met jarenlange ervaring in het hoveniersvak. Een kleine stadstuin, een uitgestrekte landelijke tuin of een tuin op de Loosdrechtse plassen, wij leggen het aan en/of onderhouden het voor je.

De ideeën, wensen en eisen van onze klanten kunnen heel verschillend zijn, maar we streven bij iedere opdracht naar een met zorg ontworpen tuin, die met precisie wordt aangelegd en door deskundig en regelmatig onderhoud in optimale staat blijft.

Kortom, een tuin waar je iedere jaargetijde van zult genieten!

image-layers_2-1
over_ons-logo-overlay
patrick_degenkamp_over_ons_

Onze diensten

Wij zijn breed inzetbaar om samen met jou jouw ideale tuin te realiseren. Je kunt ons onder andere inschakelen voor:

Tuinrenovatie

Is je tuin toe aan een opknapbeurt? Of voldoet deze niet meer aan jouw wensen? Met het renoveren van jouw tuin heb je direct een tuin waar je van kan genieten. Het voordeel van renovatie is dat de basis van jouw tuin bewaard blijft en je niet alles opnieuw hoeft aan te schaffen.

Tuinontwerp

Met een goed ontwerp weet je zeker dat alles op de juiste plek terecht komt. Overal wordt aan gedacht en met creativiteit en kwaliteit komen we tot het ideale ontwerp. Met ontwerp krijg je een duidelijk beeld van jouw toekomstige tuin. Zo maken we de tuin waarin jij je thuis zal voelen.

Tuinaanleg

Zie je jezelf al helemaal zitten in jouw nieuwe tuin? Om te zorgen dat je hier snel van kan genieten, gaan we aan de slag met de aanleg van de tuin volgens een goed doordachte planning. Met onze ervaring en oog voor detail realiseren we volgens de nieuwste methodes jouw plek voor ontspanning. We streven hierbij naar het beste resultaat.

Tuinonderhoud

Om het hele jaar door optimaal te genieten van je tuin is het belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Wij nemen je graag deze zorg uit handen. Of het nu gaat om groot onderhoud of wekelijkse maaiwerkzaamheden, je kunt bij ons terecht. Met onze expertise blijf je volop plezier aan jouw tuin beleven.

A garden is a friend that you can visit anytime

Team van vakmensen

Het team van Hoveniersbedrijf Patrick Degenkamp bestaat uit echte vakmensen met passie voor groen. Zij zetten hun jarenlange ervaring en kennis vakkundig in voor het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van jouw tuin. Ook geven zij professioneel advies en zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

image-layers_2-1
over_ons-logo-overlay
patrick_degenkamp_overons

Onze Kernwaarden

Passie
100 %
Veelzijdig
90 %
Professioneel
100 %

Hoveniersbedrijf Patrick Degenkamp zorgt voor jouw droomtuin

Om jouw tuin van al je wensen te voorzien beschikken wij over deze kwaliteiten. Zo krijg je een tuin waar je ieder jaargetijde van zult genieten!

Idee

Idee

Wensen, ideeën en eisen zijn voor iedereen verschillend. Wij denken met je mee en geven advies om de tuin van jouw dromen te creëren. Wij verzekeren je van een exclusief ontwerp.

Ontwerp

Ontwerp

Met een tuinontwerp weet je zeker dat alles op de juiste plek terecht komt. Overal wordt aan gedacht. Met ons ontwerp krijg je een duidelijk beeld van jouw toekomstige tuin.

Aanleg

Aanleg

Van tuinontwerp naar jouw perfecte tuin. Met een goed voorbereid plan gaan wij voor je aan de slag. We leggen de tuin aan met precisie en een kritisch oog.

Professioneel

Professioneel

Onze medewerkers zijn erkende hoveniers met een vakopleiding en bezitten de benodigde licenties. Wij leveren je een optimale en complete service.

Kwaliteit

Kwaliteit

Zowel onze diensten als producten leveren wij van hoogwaardige kwaliteit. Zo ben je verzekerd van jarenlang tuinplezier. Jouw tuin is bij ons in goede handen.

Garantie

Garantie

Als lid van de VHG, garanderen wij je professionaliteit. Bij een terechte klacht ben je ervan verzekerd dat fouten en schade worden hersteld.